...


Onze school biedt een gevarieerd programma van ballet voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er worden lessen op beginners-, gevorderd- en pre-professioneel niveau aangeboden.

In de lessen wordt de nadruk gelegd op dans- en bewegingsplezier, expressie en op het behalen van een goede houding, coördinatie, kracht en lenigheid.

Een ieder die belangstelling heeft voor ballet is welkom en mag een gratis proefles volgen!

Dedine Ballet & Movement Arts werd in 2009 opgericht door Sarah Rustige, professioneel danseres en balletpedagoge. Onze balletschool is aangesloten bij de "Royal Academy of Dance" en de “International Dance Teachers Association” wat onze balletschool uniek maakt in Utrecht. Wij volgen de leerplannen van deze twee wereldwijde balletorganisaties en bij onze school is het mogelijk balletexamen van amateur tot op professioneel niveau af te leggen. Cursisten die een balletgrade- of vocational-examen succesvol hebben behaald ontvangen hiervoor internationaal erkende studiepunten (Ofqual accreditatie).

Cursisten van onze balletschool werden genomineerd voor de “Theater Dance Award 2016” en wonnen in 2017 én in 2019 de
“Overseas Award for Netherlands” van de “International Dance Teachers Association”. Ook zijn er over de jaren een heel aantal cursisten doorgestroomd naar professionele opleidingen (o.a. het Koninklijk Conservatorium den Haag, de Nationale Balletakademie Amsterdam, docentopleidingen, etc.)

Locatie: De balletlessen vinden plaats op Mariëndaalstraat 14, 3551 XH, Utrecht


LESROOSTER
INFORMATIE
DOCENTEN
VERHUUR DANSSTUDIO
CONTACT

BALLERINAFEESTJE VACATURES FOTO'S BALLETVOORSTELLING