...

 

 

Sarah Rustige

Oprichtster van Dedine Ballet & Movement Arts, directrice en docente.

Ik studeerde in de richting “Uitvoerend Theaterdans (Klassiek Ballet & Hedendaagse Dans)” af aan de Dansacademie Arnhem (Baccalaureus). Daarna danste ik voor meerdere jaren als professionele danseres.

In 2008 ronde ik mijn studie voor balletdocent af aan de “English Ballet School of Amsterdam”. Daar behaalde ik de “Associate in Ballet” van de “International Dance Teachers Association” en werd ik “Mutually Recognized Teacher and Full Member” van de “Royal Academy of Dance”.

Met veel plezier leid ik “Dedine Ballet & Movement Arts” en school ik mijn cursisten in klassiek ballet.


 

 

Renée Dircks

Docente

Toen ik zes jaar was ben ik begonnen met het volgen van klassieke balletlessen en mijn liefde voor dans is altijd gebleven. 

Mijn docentendiploma 'IDTA Associate' en het 'Certificate in the Teaching of Pre-School Children' heb ik aan de English Ballet School of Amsterdam behaald.

Sinds enige jaren geef ik les bij Dedine aan diverse leeftijdsgroepen.  Het overbrengen van plezier in dans,  met aandacht voor de individuele behoefte van elke leerling, staat bij mijn lesgeven voorop. Ik kijk ernaar uit nog vele jaren mijn passie voor dans te blijven delen met mijn leerlingen.  

 

Zoi Grigoriadou

Docente

Zoi heeft haar “Diploma of Dance Instructor (Classical and Contemporary)” behaald aan de “Private Higher Professional Dancing School Anna Petrova” te Athene. Zoi is bekend met en heeft vele jaren ervaring in het lesgeven volgends de leerplannen van de Royal Academy of Dance (RAD).

Zoi geeft graag les aan leerlingen van alle leeftijden; van kleuters to senioren, van beginners tot professionelen. Zoi vindt het belangrijk dat haar lessen leuk en uitdagend zijn, maar vooral dat leerlingen steeds weer tot nieuwe inzichten kunnen komen en zichzelf goed kunnen ontwikkelen. 

 

Janneke de Vries

Docente

Op mijn vierde ben ik begonnen met mijn eerste balletlesjes en nog steeds dans ik met veel plezier. Inmiddels heb ik het uitvoerende balletexamen “Advanced 2” van de “Royal Academy of Dance” behaald. Ook heb ik ruime ervaring als docente opgedaan.

Behalve van dansen houd ik ook erg van muziek maken. Afgelopen jaar heb dan ook de opleiding docent muziek aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag afgerond.

Plezier in combinatie met serieus werken en aandacht voor het individu vind ik heel belangrijk in mijn lessen. Ik vind het heerlijk kennis over te mogen dragen en kijk dan ook uit naar de lessen die ik op zaterdag zal gaan geven.LESROOSTER
INSCHRIJVEN
DOCENTEN
CONTACT
VERHUUR DANSSTUDIO
BALLERINAFEESTJE


FOTO'S BALLETVOORSTELLINGEN